Organika

Organika Ampullen

“Zeer tevreden van de werking van de Organika Ampullen” • Olga (Lier)

Het geheim van onze Organika ampullen

Bij Organika staat de gezondheid van de huid voorop.
Normale glasampullen zijn voor ons dan ook geen optie deze bevatten voornamelijk water en alcohol, niet bepaald de meest gezonde stoffen voor de huid.
Om die reden brengen wij de Organica ampullen op de markt die worden gemaakt van Aloe Vera Gel met actieve ingrediënten.
Hiermee bereiken we het optimale resultaat. Aloe Vera staat bekend om z’n kalmerende werking maar wat minder bekend is, is dat Aloe Vera als een van de weinige ingrediënten door de huidbarrière kan dringen.
Hierdoor is het een ideale drager voor actieve ingrediënten die we diep in de huid willen laten werken zodat ze optimaal hun werk doen.

 

Welke ampullen zijn er dan en wat doen ze…

Multivitamine Ampullen

Multivitaminen voor een sterke, stralende en egale huid.
Bevat 3% pure vitamine C en 1% pure vitamine E.
Dit wordt verder opgehoogd door extra vitamine C, E en pro-vitamine A uit Buriti olie, B2 uit Gojibessen en vitamine C en A uit Guava fruit.

Geschikt voor alle huidtypen, aanrader bij hyperpigmentatie

Boostercomplex Ampullen

Supercombinatie-ampul voor de rijpere huid, waar alle benodigde peptiden en vitaminen in zitten. Het Boostercomplex ampul bevat: Argireline, Matrixyl 3000, Syn-coll (peptiden), Vitamine A (Retinol) Pro-vitamine B5, Argan- en watermeloenolie. Deze ingrediënten hebben stuk voor stuk een uitstekende werking op de huid en gaan veroudering tegen. De eerste drie ingrediënten zijn innovatieve gepatenteerde ingrediënten met een bewezen werking. Type deze ingrediënten maar eens in in Google en je ziet wat deze ingrediënten los al doen, laat staan in combinatie. Wij gebruiken de ingrediënten altijd in de geadviseerde percentages waardoor de resultaten overeenkomen met wat er staat in de documentatie of zelfs overtreffen.