Onze workshops

Afspraak maken?
Neem contact op

Creatieve feesttip: Cosmetica Workshops voor groepen

“Nog een keertje samen met enkele vriendinnen een workshop volgen bij Bio Wellness? Yes, please!” – Inge P. (Sint-Kathelijne-Waver)

Bent u op zoek naar een feestformule waarbij de deelnemers op een originele en leuke manier hun creativiteit kwijtkunnen?
Dan biedt onze basisworkshop cosmetica wellicht een interessant oplossing.

Deelnemers van 7 tot 77 jaar leren spelenderwijs zeepfiguren gieten, badcaviar, bruisballen, scrub, lippenbalsem en cosmetica maken.

Monica Rendon verschaft u een starterkit en zorgt voor de begeleiding van deze leuke activiteit. Een echte aanrader voor iedereen die op een speelse manier wil kennismaken met de bereiding van cosmetische basisproducten!

Inhoud, duur op uw maat en volgens uw wensen.

Vraag vrijblijvend naar een offerte.

 

Cosmetica Workshops

U maakt kennis met de geheimen van cosmetica en leert zelf verzorgingsproducten maken in één van onze workshops (vanaf 3 tot 10 deelnemers). Een originele én creatieve activiteit om te organiseren met familie, vrienden of collega’s.

Meer info

Massage workshops

Zin om zelf te leren hoe je de perfecte massage geeft. Leer de kneepjes van het vak en wordt verrast. Wij bieden workshops aan op maat. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte massagetechniek.

Meer info

Specials

Op zoek naar meer uitleg over cosmetica? Of geïnteresseerd in het maken van eigen zeepjes? Dan zijn onze specials misschien wel iets voor jou. Bekijk ook zeker de groepsaanbieding.

Meer info