Natuurlijke ontgifting • Massage • Afslanken • Anti-Cellulitis

 

Ontdek onze behandelingen

 

Lava-stenen Massage

is een geweldig intense warmtemassage die een weldaad is voor lichaam en geest. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Dit verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie. Je wordt los gemasseerd met de warme stenen en olie. Hotstone massage zorg voor een diepe relaxatie

Nog vragen?

Exotische Massage

Een behandeling waarbij we gebruik maken van 5 verschillende exotische massages. Bij deze massage gebruiken met bamboe, stenen, houten tabletten en instrumenten en cocos-cups, etc.

Nog vragen?

Ontgiften = verslanken

Wist je dat je lichaam ontgiften kan bijdragen tot afslanken? Neem gerust contact op.

Nog vragen?

Alpha Spa

Een Alpha Spa behandeling werkt ontgiftend en heeft een afslankend effect op jouw lichaam.

Nog vragen?

Figuurcorrigerende houtmassage

Het weefsel terug losmaken, draagt bij tot positieve figuurcorrectie.

Nog vragen?

Cleopatra-snelwikkelpakking

Laat je verwennen zoals Cleopatra! Goed om af te slanken. Kom volledig tot rust.

Nog vragen?

Cryoslim Bodypakking

Een verstevigende techniek, goed voor vermoeide benen. Een slim-techniek die echt zijn werk doet.

Nog vragen?

Vacuumtherapie

Figuurcorrigerende anti cellulitis drainerende massage. Een ware sensatie die je moet meemaken.

Nog vragen?

Algae Bodypakking

Laat je volledig inpakken door onze Algae behandeling. Een zachte bodypakking volledig op maat aangeboden.

Nog vragen?

Spa detox voetbad

Ook jouw voeten verdienen rust. Laat je volledig verrassen door de frisheid van ons detox voetbad.

Nog vragen?

Digimassage

Gaat uit van het principe dat alles energie is. Energie in allerlei vormen. Het stroomt bijvoorbeeld door uw lichaam als
gedachten, als bloed en het stroomt ook door uw weefsels, door de meridianen. Als de energiestroom ergens geblokkeerd is,ontstaan er lichamelijke en/of geestelijke klachten.
Digimassage laat uw energie weer stromen. Door een behandeling voelt u zich vol energie.

Nog vragen?

Herbal Massage

Door de opwarming en de moddelerende massage worden de actieve stoffen van de kruiden en planten vrijgegeven. Om de huid extra te voeden, de doorbloeding te stimuleren en voor een totaal kalmerend en ontspannend effect.

Nog vragen?

Oxigeno Massage

Deze zuurstof massage combineert 3 anti stress technieken , Effleurage, stretching en aromatherapie. Werkt ont stressen, verbeterd de bloedcirculatie en antioxidant.

Nog vragen?

Himalaya Stenen

ontgiftende massagetechniek dankzij de rijkdom aan mineralen, oligo elementen heeft een bijzonder heilzaam voor de huid De massage verlicht spierpijn en spanningen, stimuleert het metabolisme, verbetert de bloedcirculatie en herstelt het energetisch evenwicht

Nog vragen?

Effleurage Lichaamspeeling

Met een lichaamspeeling pakken we de dode huidcellen aan. Peelen is ook goed voor uw bloedcirculatie en gaat de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleren. U wordt van kop tot teen gescrubd, om daarna alles weg te spoelen met een zalige douche. Ideaal vlak voor een vakantie!

Nog vragen?

Bio-aroma elixir massage

ervaar de pure kracht van de aromasynergien – special olie elixir heerlijk relaxen, ontspannen en genieten van heerlijke geuren tijdens een aromamassage.
De aromamassage is een zachte, bijzonder doeltreffende massage, waarmee elk gevoel van spanning totaal verdwijnt. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van aromatische synergien en combinatie met de special bio olie. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest en voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust.

Nog vragen?