BioWellness • Huidverbetering

Onze huidverbeteringsbehandelingen

Diamond Peel

De nieuwste generatie microdermabrasie zorgt voor het verwijderen van dode huidcellen, het stimuleren van aanmaak van collageen en elastine en een egale huidskleur.

Nog vragen?

Mesotherapie

Door mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt.

Nog vragen?

Face-lifting massage

Een face-lift effect bekomen door een massage? Dat kan bij BioWellness. Kom het eens een keertje uittesten en ervaar zelf het gevoel.

Nog vragen?

Skinsys Huidanalyse

• excacte meting van vochtgehalte, keratine, elasticiteit, sebum, pigmentatie, poriën, rimpels, enz.
• kwalitatieve analyse van úw huidconditie

Nog vragen?

97% zuivere zuurstofbehandeling

Optimalisatie van de celfunctie, verbetering van de doorbloeding en huidvochtigheid verhoging van de huidelasticiteit, antioxidant en verjonging van de cellen. Ontsmet en geeft een stralend huidbeeld

Nog vragen?

Oxidermabrasie

Ervaar het peelend effect van microdermabrasie en de huidvernieuwing van een chemische peeling (zonder de nadelen). En dat in combinatie met het inbrengen van zuurstof tot diep in de lederhuid met cocktails op basis van collageen, vitamines en hyaluronzuur.

Nog vragen?

Bio-phyto-Kruidenpeeling

Deze phyto-kruidenpeeling behandeling gaat acné, rimpels en pigmentvlekken tegen. Je zal versteld staan welk resultaat je hiermee kan bereiken.

Nog vragen?