BioWellness • Houttherapie “Relaxwood”

Een gift voor het lichaam

“Mijn eerste RelaxWood massage, zal zeker niet mijn laatste zijn ” – Nashila (Deurne)

De houttherapie is van Oosterse origine. Deze nieuwe techniek is ontwikkeld in Colombia door therapeuten en alternatieve genezers.
De hout elementen uit de natuur zorgen voor nieuwe energie.
Geniet van een behandeling in een aangename en ontspannen sfeer !
Houttherapie vermindert stress, spierpijn, gewrichtspijnen en andere ongemakken.
Het is een holistische behandeling en geeft emotionele rust. Het zorgt voor een perfecte synergie tussen uw lichaam en geest.

De stevige houtmassage heeft een ontslakkende werking en werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel.

 

Massage nek

RelaxWood Instrumenten

Face-liftende massage

Figuurcorrigerende massages • RelaxWood

“Wauw! Dit had ik nooit verwacht van een massage” – Isabelle (Berlaar)

Deze lipo reducerende behandeling is erg populair in Zuid-Amerika waar vrouwen reeds lang vertrouwd zijn met de heilzame effecten van deze exotische massage met behulp van hout instrumenten in verschillende vormen, maten en designs. Deze instrumenten zijn aangepast aan de verschillende lichaamsdelen. Hierdoor verkrijgen de verschillende lichaamsdelen een stevige massage met een aangepaste en specifieke lichaamsstimulatie dat verbluffende resultaten geeft. Door deze figuur corrigerende massage verminderd u het gelokaliseerde vet in de taille, buik, heupen, armen en dijen. Ideaal na chirurgische ingrepen !

Deze massage heeft een verslankende werking dat zich richt op vet. Daar bovenop verstevigt en modelleert het de lichaamscontouren.
Deze behandeling is zonder bijwerkingen. Om een goed resultaat te krijgen zijn 10 tot 12 behandelingen van elke keer 30 – 60 minuten nodig. Eén keer per week volstaat, maar voor een sneller resultaat raden we een sessie van twee keer per week aan.

 

Figuurcorrigerende massage

Liften van de dijen

Cellulitis massage

Houttherapie en anti-cellulitis massage

“Ik kwam speciaal naar Lier gereden voor deze geweldige massages! Een absolute aanrader.” – Tess (Jabbeke)

Deze massage techniek wordt met specifieke houtinstrumenten uitgevoerd. Met deze behandeling is het mogelijk lichaamsdelen doeltreffend te behandelen en is aldus optimaal tegen cellulitis, met zichtbaar verstrakkend effect op bovenbenen, heupen, billen, buik en armen.
Achteraf is de interne structuur van de huid zichtbaar, dit door middel van de techniek.
Om een goed resultaat te krijgen zijn 10 tot 12 behandelingen van elke keer 30 – 60 minuten nodig. Eén keer per week volstaat, maar voor een sneller resultaat raden we een sessie van twee keer per week aan.

Relax Wood Massage