BioWellness • Artisanale Arrangementen

Ontdek onze arrangementen

“Arrangementen op maat, ik was zelf enorm tevreden over de GreenTime Ritual” – Rita (Sint-Kathelijne-Waver)

Bij BioWellness en Monica Rendon kan je ook terecht voor verschillende arrangementen. Wij stellen ze graag even aan je voor.

 

GreenTime Ritual

Dit arrangement bestaat uit een welkomsdrankje met exotisch fruitsap, een gelaats- en lichaamspeeling met fruit, bloemen en/of edelstenen, verschillende extracten en aroma kompressen, een dieptereiniging van het gelaat, een hydraterende en toniferende gezichtsmassage, een voedend en hydraterend gelaatsmasker een liftende lichaamsmassage met cocoscups met een voedende exotico bodypakking.

De behandeling wordt afgesloten met een Alpha Spa (rustgevende muzikale infrarood-aromatherapie)
.

Nog vragen?

Pre-natale wellness

Is er iets mooier dan een vrouw die nieuw leven in zich draagt? Inderdaad, neen! Zo’n vrouwen verdienen extra aandacht en verzorging. Bij BioWellness kan je terecht voor ons pre-nataal arrangement met een voetbad, inclusief massage van de voeten en onderbenen, een massage (afhankelijk waar je bent in je zwangerschap), een volledige gezichtsbehandeling én krijg je vervolgens ook nog een kleine verrassingsattentie.

Wat ons betreft: hét ideale geschenk voor elke zwangere vrouw!

Nog vragen?

Het 4 Seizoenen arrangement

Kom volledig tot rust met onze verzorgende wellnessbehandeling. In deze formule bieden wij u uiteenlopende therapeutische combinaties, voor een opwekkend, harmoniserend en genezend effect.
Bepaal zelf uw wensen bij elk van de vier componenten: een bio-lichaamspeeling en -pakking, een volledige gelaatsverzorging alsook een rustgevende sessie in onze AlphaSpa capsule!

Thermotherapie én vibratie, een echte aanrader, dames!

Nog vragen?

Privé Sauna for Ladies

Kom volledig tot rust in onze sauna (infrarood en alpha spa) faciliteiten en geniet van een dagje zelfontspanning. Verlaat BioWellness als een herboren, volledig gerelaxeerde vrouw.
Vraag naar “de promotie van de maand” (vaak incl. massage of iets anders)

Nog vragen?

Post-nataal arrangement

Een behandeling voor de pas bevallen vrouw. Laat je onderdompelen in dit figuurcorrigerende arrangement dat bestaat uit oa. een pakking, alpha spa behandeling, etc.

Nog vragen?